Praktijkondersteuners

Praktijkondersteuner Somatiek
Nyckelee van Strien

Aanwezig op:
dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag

Nyckelee begeleidt patiënten met een lichamelijke, chronische aandoening, zoals diabetes mellitus (suikerziekte) en astma / COPD. Ze helpt daarnaast patiënten met een hoge bloeddruk, hoog cholesterol of patiënten die hulp willen bij het stoppen met roken.

Marion Visser

Praktijkondersteuner somatiek-ouderenzorg
Marion Willems

Aanwezig op:
maandag, dinsdag, woensdag en om de week op vrijdag

Marion begeleidt patiënten met een lichamelijke, chronische aandoening, zoals diabetes mellitus (suikerziekte) en astma / COPD. Ze helpt daarnaast patiënten met een hoge bloeddruk, hoog cholesterol of patiënten die hulp willen bij het stoppen met roken. Daarnaast richt zij zich op de zorg en preventie bij de oudere patiënten van de praktijk.

Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg/GGZ
Josita van der Veen

Aanwezig op:
maandag of vrijdag

Josita begeleidt patiënten met psychische en psychosociale klachten. Vaak is een kortdurende behandeling van deze klachten binnen de huisartsenpraktijk mogelijk. In andere gevallen wordt gekeken hoe en waar de klachten elders het beste opgepakt kunnen worden. Dit kan een vervolgtraject zijn bij bijvoorbeeld maatschappelijk werk, een psychologenpraktijk of een GGZ-instelling. De POH-GGZ zal dit advies met u en de huisarts bespreken.

Josita kan u helpen met:

Kortdurende behandeling in de huisartsenpraktijk
Het verhelderen van problemen
Het geven van advies over behandeling en verwijzing
Nazorg na behandeling in de GGZ

U kunt met uw huisarts bespreken of een gesprek met de POH-GGZ voor u zinvol is. Als dat het geval is, plannen we een eerste gesprek met de POH-GGZ in.